Jakt sökes - Jägarnas Riksförbund
  • Jämtland Game Fair

Jakt sökes

Skyddsjakt på vildsvin
Vi är ett gäng jaktkamrater som gärna hjälper lantbrukare med deras problem med vildsvin. Det bästa med detta är att vi tar inte betalt utan vi gör detta kostnadsfritt. Vi sitter på DIN mark kvällar, nätter, tidiga morgnar för att hjälpa dig som har problem med dessa djur. Visst låter detta bra?
Vid kontakt ring Peter Andersson 0734-336362.
E-post: 675808@gmail.com
(170609)

 

 Jaktmark, jaktlag eller annan typ av jaktmöjlighet sökes i norra Halland
Varbergs och Kungsbacka kommun. Kan även vara intresserad av Marks kommun.
Mest intresserad av hare, rådjur, räv och vildsvin. Tommy V.
e-post: tommyvendelstrand@hotmail.com
Tel: 076-398 28 96, efter kl 16:00


Tax söker jakt i Östergötland
Vill ni ordna jakt där fler skyttar får höra drevet gå och känna pulsen slå så söker 4 årig tax med 44 årig husse mer drevtillfällen. Som gäster utan köttanspråk vid höstens jakter. Hemmamarken på 1000 hektar där vi bor genomkorsas av både järnväg och vägar så en storskog i "väglöst land" är vad vi söker. Har fritt jobb och kan jaga både vardagar och helger. Vi bor utanför Norrköping och ser gärna att det är inom 3 mils radie men längre funkar också om förutsättningarna är rätt. 
E-post: ulf.m.j.Johansson@hotmail.com
Tel: 070-755 80 67

(170424)

Jakt - Småvilt + hjälpa markägare!
Jag är en ensam erfaren jägare från Stockholm som söker småvilt-jakt inom hela riket. Jag är 54 år gammal och har två hundar, men jagar givetvis med en åt gången. Mycket skötsam och kan viltvården i hög nivå.

Jag är ensam egenföretagare som jagar för avkoppling. Jag brukar välja mina byten med omsorg och absolut inte skjuter honor bland alla arter även om det är tillåten. Jag skjuter inte flera byte utan bara ett vilt förutom kaniner.

Hjälpen: Eftersom jag äger proff. utrustningar gällande nattvandring och nattjakt, då jag kan hjälpa markägare att bli av med skadedjur som har jakträtt för (fyrbent eller fåglar). Tjänsten är kostnadsfri och jag tar köttet, men om det blir flera djur eller stor djur då delar jag med markägaren som får det mesta. Enda krav jag har är alla jakt skall vara inom lag och regler. (har hjälpt några markägare innan)

Första kontakt via e-post: azad0710@hotmail.com


Jaktmark med vildsvin sökes av pensionär 
Halmstad med omnejd. Jag är en pensionär som gärna vill sitta hos en lantbrukare som vill bli av med vildsvin. Jag betalar givetvis, men vi kan dela köttet, men inga fantasipriser. Leif.
Tel: 070-772 69 68
(170327)

Gris & Fågel-hjälpen!
Vi är några erfarna jägare ifrån Göteborgsområdet som gärna vill hjälpa lantbrukare och markägare i Västra Götaland som har bekymmer med vildsvin och fåglar så som gäss, svartfågel och duvor på sina ägor!
Hjälpen är helt kostnadsfri och vi ombesörjer tillvaratagandet av ev fällt vilt samt eftersök. Vi har inget köttanspråk! Vi använder tre olika hundraser till eftersök och apportering - wachtel, münsterländer och tollare. Om ni tycker våran hjälp verkar vara intressant eller undrar om något så kan ni kontakta Lasse Gillberg.
Tel: 073-381 87 61
e-post: lgillber@tele2.se
(170307)
  • AnnonsVästgårds Game Fair
  • AnnonsStaffans vapen
  • AnnonsGyttorp Norma
  • AnnonsBosjökloster