Gör så här:
1. Skär köttet först i 1 cm tjocka skivor och därefter i 1 cm breda strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek köttet i omgångar så att det får färg. Lägg över i en gryta efter hand.
2. Skala, halvera och skiva löken. Skala och hacka vitlöken. Stek lök och vitlök så att de blir mjuka. Lägg över i grytan. Vispa ur stekpannan med lite vatten och häll över i grytan.
3. Tillsätt köttfond, senap, tomatpuré, crème fraiche och vatten så att det precis täcker köttet. Låt sjuda på svag värme i
1 1/2 timme tills köttet är mört.
4. Ansa och halvera eller klyfta champinjonerna. Smält smöret i en gryta och koka champinjonerna däri tills de får färg.
5. Häll över champinjonerna i köttgrytan och tillsätt majsstärkelsen utrörd i lite
vatten. Smaka av med salt och peppar. Strö över persilja och servera med kokt pasta, ris eller potatis.