GÖR SÅ HÄR:
1. Blanda majsstärkelse, vatten, sesamolja, ägg, soja, hackad koriander, riven vitlök och riven ingefära i en bunke.
2. Vänd i viltfärsen och rör till en fast smet. HIT KAN FÖRBEREDAS. Alternativt gör du färsbiffar med fuktade händer och lägger vart efter på plastfolie i en större plastburk med tätslutande lock.
3. NUDLAR: Koka upp vatten och sjud nudlarna något kortare än tiden som anges på förpackningen. Häll av vattnet och spola nudlarna under kallt vatten.
4. Skär kålen i tunna strimlor. Skala och skiva moroten tunt. Ansa och skiva purjolöken.
5. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kål, morot och lök tills grönsakerna har mjuknat. Låt dem därefter svalna och blanda med nudlarna. Lägg i en stor plastpåse eller bunke med lock.
6. Blanda samtliga ingredienser till såsen och häll i en burk med tätslutande lock.
7. Hetta upp hällen och häll på rapsolja. Häll upp panko på en papperstallrik och vänd viltbiffarna vart efter i panko och stek dem ca 2 min på varje sida. Håll dem varma på en tallrik i närheten av elden tills alla är stekta.
8. Värm under tiden nudlar och grönsaker på en egen sida av hällen. Häll på såsen, blanda väl och servera med viltbiffarna.